​Які документи потрібні, щоб отримати візу в Таїланд? | Строительство Домов

​Які документи потрібні, щоб отримати візу в Таїланд?

Сучасних туристів, які вирушають у відпустку до Таїланду, зазвичай цікавить, як доїхати з аеропорту до готелю і в яку pattaya gallery за місцевими ювелірними прикрасами краще їхати.

Тим же, хто планує жити в Королівстві досить довго, вчиться тут або відкрити тут свою справу, зазвичай більше цікаве питання: «Як отримати візу в Таїланд?». Давайте розберемося в цьому разом!

Про головне

Срочная доставка воды дешево в офис по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Кому? Віза потрібна тільки тим, хто планує провести в Королівстві більше 30 днів або тим, хто їде сюди не з туристичною (навчання, постійне проживання, бізнес і т.д.) метою.

Де? За візовим документом росіяни повинні відправитися в Посольство Таїланду.

Які документи? Мінімальний набір документів, необхідних для отримання візи:

заповнена особисто громадянином анкета;

дві кольорові фотокартки з розмірами в 3 на 4 сантиметри;

діючий закордонний паспорт (ксерокопія першої сторінки також неодмінно повинна бути);

виписка з банківського рахунку або тревел-чек на суму в 800 доларів США для однієї людини або 1500 доларів США для сім'ї.

Крім того учні і працюючі особи повинні надати відповідні довідки з місця навчання / роботи. Пенсіонерам доведеться пред'явити посвідчення, а непрацюючому людині заяву від спонсора і довідку з місця роботи спонсора.

Що з дітьми? Якщо в Таїланд ви плануєте їхати разом зі своєю дитиною, то в Посольство потрібно буде принести ще й копію свідоцтва про народження. Окрему анкету на дитину, за умови, що він вписаний в паспорт батьків, заповнювати не потрібно - досить буде вказати дані малюка в своїй анкеті. Фотознімок дитини також потрібно вклеювати в анкету батька під його фотографією.

Важливий момент: всі документи, спочатку складені російською мовою, в обов'язковому порядку потрібно буде перевести (нотаріально завірений переклад) на англійську.

Терміни? Від подачі всіх необхідних документів та оплати візового збору до безпосереднього отримання візи зазвичай проходить три робочих дня.

Куди звернутися?

Розраховувати на активну допомогу в отриманні та (або) продовження тайської візи ви завжди зможете, звернувшись до перевіреного, авторитетному порталу Онлайн-Паттайа.ру. На цьому сайті багато інформації про країну, в загальному, і Паттайя, зокрема. А ще тут пропонують масу різних послуг (таксі і трансфер, організація риболовлі і екскурсії, фотосесії і т.д.) для максимально комфортного відпочинку.